24.hrvatski festival sportske rekreacije na selu, Vukosavljevica 2018.,- pobjednik domaćin, Podgorje drugo, Višnjica treća

Pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, dana 7.srpnja 2018.godine u Vukosavljevici je održan „24.hrvatski festival sportske rekreacije na selu“. Domaćin je bila Udruga sportske rekreacije“Sport za sve“ „Mladost“ Vukosavljevica, a nastupilo je 11 ekipa odnosno oko 600 sudionika. Sportska natjecanja provedena su u 10 sportsko rekreacijskih drevnih disciplina: hodanje na štulama (Ž), hodanje na štulama (M), penjanje uz uže, skok u dalj (Ž), skok u dalj (M), nošenje košare na glavi, bacanje kamena, nošenje vode u putama, potezanje konopa (Ž) i potezanje konopa (M).

Nakon završenih natjecanja ukupni pobjednik je domaća ekipa Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ „Mladost“ Vukosavljevica, drugo mjesto osvojilo je Društvo za sport i rekreaciju Podgorje, obje iz Virovitičko-podravske županije, a treća je bila ekipa Udruge športske rekreacije Višnjica.

Bilten sa rezultatima (Pdf)