Održan 20.festival rekreativaca Hrvatske u stolnom tenisu

U Osijeku je u nedjelju, 12.svibnja 2019.godine u dvorani Gradskog vrta održan 20.festival rekreativaca Hrvatske u stolnom tenisu (ujedno i  „14.stolnotenisko prvenstvo rekreativaca Hrvatske“).

Natjecatelje je pozdravila predsjednica Gradskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ Osijek gospođa Anica Biloš, poželjevši im ugodan boravak u Osijeku i uspjeh na sportskim borilištima, a službeno natjecanje otvorio je voditelj Odsjeka za sport Grada Osijeka gospodin Darko Dumančić.

U 5 dobnih pojedinačnih i parovnih kategorija nastupilo je 68 natjecatelja. Nakon razigravanja po grupama u završnicu su se plasirali najbolji.

I ove godine Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek za voditelja natjecanja odredio je iskusnog stolnoteniskog rekreativca gospodina Tomislava Ćutaka, koji je zajedno s vrhovnim sucem gospodinom Rajkom Lukičekom,  odradio posao besprijekorno.

Najuspješniji natjecatelji bili su Dražen Stanić iz Nove Gradiške i Zlatko Janković iz Bizovca koji su u svojoj kategoriji osvojili zlato u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji. Najstariji sudionik, 80-godišnji Ivan Runje, nagrađen je posebnim priznanjem organizatora.