Održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“

U sisačkom hotelu „Panonija“ dana 21.travnja 2022.godine održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, kojom je rukovodio predsjednik HSSR „Sport za sve“ prof.emeritus dr.sc.Vladimir Findak.

Nakon redovne sjednice Skupštine održana je svečana Skupština povodom obilježavanja „Dana sportske rekreacije Hrvatske“ na kojoj su uručena priznanja i nagrade za postignute rezultate u sportsko rekreacijskim natjecanjima „Igre za sve“ na lokalnoj razini za 2021.godinu, godišnje nagrade za razvoj sportske rekreacije „Mirko Relac“ za 2020. i 2021. godinu, te nagrada za razvoj sportske rekreacije „Mirko Relac“ za životno djelo za 2020. i 2021.godinu.

Sjednicu Skupštine svojim su prisustvom uveličali dr.sc. Martina Jeričević, načelnica Sektora za potporu sustavu sporta i zdravstveno usmjereno tjelesno vježbanje   – predstavnica Ministarstva turizma i sporta,  Mihael Jurić, dipl.ing., zamjenik Župana Sisačko-moslavačke županije,  Hrvoje Balen, direktor Ureda za lokalni sport HOO-a – predstavnik Hrvatskog olimpijskog   odbora  i izv.prof.dr.sc. Marko Badrić, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Zahvaljujemo i ovom prilikom Savezu sportske rekreacije „Sport za sve“ Sisačko-moslavačke županije i Zajednici sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije na pripremi i organizaciji ovogodišnje Svečanosti obilježavanja „Dana sportske rekreacije Hrvatske“.