Održan „25.hrvatski festival rekreacijskog kuglanja“, Mali Lošinj 3-6.listopada 2024.

  Ovogodišnji „25.hrvatski festival rekreacijskog kuglanja“ održan je na kuglani „Veli žal“ pored Hotela „Vespera“ u Malom Lošinju u razdoblju od 03. do 06.listopada 2024.godine. Na Festivalu je sudjelovalo cca 100-tinjak rekreativki i rekreativaca iz Osijeka, Slavonskog Broda, Zagreba, Bukovlja, Petrinje i domaćini iz Malog Lošinja.

Nastupilo je 5 ženskih i 9 muških ekipa. U pojedinačnom natjecanju nastupilo je ukupno 56 natjecatelja od toga 16 žena i 40 muškaraca. Organizirana su i dodatna sportsko – rekreacijska natjecanja (pikado, nabacivanje koluta i ubacivanje loptica u koš) u kojima je nastupilo sveukupno 27 rekreativaca.

Manifestaciju je službeno otvorila Gordana Veselić, članica Upravnog odbora Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ koja je ujedno posljednjeg dana Festivala uručila medalje najuspješnijim sudionicima.

Koristimo ovu prigodu da zahvalimo domaćinu Društvu sportske rekreacije „Lošinj“ iz Malog Lošinja na svesrdnoj pomoći i suradnji tijekom priprema i realizacije ove manifestacije.