Održana elektronička sjednica Skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“

Budući da se u mjesecu prosincu 2020.godine, kada se uobičajeno održava redovna Skupština našeg Saveza nisu ispunili epidemiološki uvjeti za fizičko okupljanje delegata Skupštine, sukladno mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera Civilne zaštite, a temeljem konzultacija s Gradskim uredom za opću upravu Grada Zagreba o načinu održavanja sjednice Skupštine, te na osnovu dobivene suglasnosti većine delegata Skupštine, održana je 2.redovna Skupština Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ (u mandatnom razdoblju 2019-2023.godine) u formi elektroničke sjednice.

Skupština je održana od 13.prosinca 2020. (od 00:00 sati) do 18. prosinca 2020. (do 16:00 sati).

U navedenom razdoblju, elektroničkim glasovanjem predstavnici članica Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ izjašnjavali su se o predloženim odlukama, te su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda 2.redovne Skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“.  

Jedna od točaka dnevnog reda bila je i informacija o dobitnicima Medalje za razvoj sportske rekreacije „Mirko Relac“ za 2020.godinu. Dobitnik Medalje za životno djelo za razvoj sportske rekreacije „Mirko Relac“ za 2020.godinu je gospodin Stjepan Hudoletnjak. Nadalje, Godišnja medalja za razvoj sportske rekreacije „Mirko Relac“ za 2020.godinu, dodjeljuje se: Ivi Šimcu, Đurđi Vuković, Stjepanu Četrteku, Danieli Škrobar i Društvu za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Stenjevec – Zagreb. Godišnje priznanje za postignute rezultate u području sportske rekreacije i obilježavanje 40 godišnjice rada dodjeljuje se Društvu za športsku rekreaciju Salinovec. Čestitamo svim nagrađenima!