Održana elektronička sjednica Skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“

Budući da se u mjesecu prosincu 2021.godine, kada se uobičajeno održava redovna Skupština našeg Saveza nisu ispunili epidemiološki uvjeti za fizičko okupljanje delegata Skupštine, sukladno mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera Civilne zaštite, a temeljem konzultacija s Gradskim uredom za opću upravu Grada Zagreba o načinu održavanja sjednice Skupštine, te na osnovu dobivene suglasnosti većine delegata Skupštine, održana je 3.redovna Skupština Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ (u mandatnom razdoblju 2019-2023.godine) u formi elektroničke sjednice.

Skupština je održana od 6.prosinca 2021. (od 12:00 sati) do 10. prosinca 2021. (do 16:00 sati). U navedenom razdoblju, elektroničkim glasovanjem predstavnici članica Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ izjašnjavali su se o predloženim odlukama, te su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda 3.redovne Skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“. Svim delegatima Skupštine upućeni su pisani materijali s obrazloženjima za svaku pojedinu točku dnevnog reda.

Jedna od točaka dnevnog reda bila je i informacija o dobitnicima Medalje za razvoj sportske rekreacije „Mirko Relac“ za 2021.godinu. Dobitnik Medalje za životno djelo za razvoj sportske rekreacije „Mirko Relac“ za 2021.godinu je gospodin Đuro Batinić. Nadalje, Godišnja medalja za razvoj sportske rekreacije „Mirko Relac“ za 2021.godinu, dodjeljuje se: Kristini Jurić, Biserki Ganzer, Kristinki Marković i Sportsko rekreacijskom klubu „Baraber extrene team“ Belišće. Godišnje priznanje za postignute rezultate u području sportske rekreacije na lokalnoj razini dodjeljuje se Društvu športske rekreacije „Šport za sve“ Samobor, za obilježavanje 25 godišnjice rada dodjeljuje se Udruzi sportske rekreacije „Sport za sve“ Mala Subotica, te za obilježavanje 20.godišnjice rada Udruzi građana „Gardruža“ Gardinovec.