Obilježavanje 70-te obljetnice osnutka Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, 8.prosinca 2022.godine

povodom obilježavanja 70-te godišnjice svog osnutka, Hrvatski savez sportske rekreacije „Sport za sve“ će ovaj jubilej obilježiti Svečanom skupštinom koja će se održati 8.prosinca 2022.godine.

U okviru svečanog jubileja bit će uručene posebne nagrade (plakete) i diplome zaslužnim aktivistima, profesionalcima i osobama zaslužnima za razvoj sportske rekreacije iz drugih radnih i znanstvenih područja.

Upravni odbor Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ na svojoj 24. sjednici održanoj u Zagrebu, 4. listopada 2022.godine, donio je Odluku (u prilogu) na temelju koje članice Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ mogu predlagati kandidate za nagrade i diplome iz svoje regionalne sredine ili grada.

Prijedloge, u skladu s Odlukom treba dostaviti do 17. studenog 2022. godine, preporučenom pošiljkom na adresu: Hrvatski savez sportske rekreacije „Sport za sve“, Trg Krešimira Ćosića 11, 10000 Zagreb ili skeniranu Odluku i dokumentaciju elektronskom poštom na hssr@zg.ht.hr

Svi predlagači bit će obaviješteni o dobitnicima nagrada i diploma, kao i točnom vremenu održavanja Svečane sjednice na kojoj će nagrade biti uručene.

Odluka o dodjeli nagrada