Održana Izborna Skupština Europske asocijacije „Sport za sve“ – EFCS

Dana 09.svibnja 2022.godine u Bordeaux (Francuska) održana je Izborna skupština Europske asocijacije „Sport za sve“ (European Federation for Company Sport – EFCS).

Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ od 5.travnja 2022. odlučeno je da predstavnici HSSR „Sport za sve“ u Skupštini Europske asocijacije „Sport za sve“ –EFCS u mandatnom razdoblju 2022.- 2026. budu gospodin Vladimir Maček, glavni tajnik (po funkciji) i gospodin Ivo Šimac iz Siska (član Stručno-programskog odbora i Skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“).

Gospodin Vladimir Maček i gospodin Ivo Šimac jednoglasnom Odlukom Skupštine Europske asocijacije „Sport za sve“ (European Federation for Company Sport – EFCS) postali su članovi Skupštine Europske asocijacije „Sport za sve“  u mandatnom razdoblju 2022-2026.godine.

Na Izbornoj Skupštini u Bordeauxu prof.emeritusu dr.sc.Vladimiru Findaku, predsjedniku HSSR „Sport za sve“, kao dosadašnjem dugogodišnjem aktivnom članu Izvršnog odbora i  Skupštine EFCS-a, uručena je posebna plaketa u znak zahvalnosti i suradnje u obnašanju ovih visokih  funkcija u tijelima Europske asocijacije „Sport za sve“.

Našim predstavnicima gospodinu Mačeku i gospodinu Šimcu čestitamo na izboru i želimo uspješan rad na izabranoj funkciji.

 

Predsjednik Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“

Prof.emeritus dr.sc.Vladimir Findak