Održan 28.festival sportske rekreacije Hrvatske – Trogir 2022.

U organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ u Hotelu „Medena“ u Trogiru u terminu 02. – 05.lipnja 2022.godine održan je „28.festival sportske rekreacije Hrvatske“.

Na Festivalu je sudjelovalo oko 230 rekreativaca i rekreativci iz 17 gradova ili sredina Hrvatske: Karlovac, Zagreb, Nova Gradiška, Knin, Varaždin, Oklaj, Stari Jankovci, Osijek, Ogulin, Otočac, Novska, Tovarnik i Zadar, te po prvi puta sudionici  iz  Otoka, Vinkovca, Biograda na Moru i Trogira. 

Natjecateljski sportski program u 10-tak sportskih disciplina  (stolni tenis, tenis, balote, troboj preciznosti, kretanje prirodom, pikado, košarkaške trice, mali golf, šah i kuglanje) uspješno je realiziran  na sportskim objektima koji se nalaze u neposrednoj blizini Hotela „Medena“, u sportskoj dvorani u Zadru i kuglani „Poljud“ u Splitu.

Voditelj i koordinator sportskog programa Festivala bio je mr.sc.Goran Vrbanac koji je ujedno i provodio informatičku obradu rezultata tijekom Festivala uz pomoć Alde Krelje i Vladimira Mačeka. U pripremi i obradi završnih rezultata Biltena aktivno je sudjelovao Željko Lovrenčić,dipl.ing. U provedbi programa natjecanja nastavljena je uspješna suradnja s voditeljima i sucima iz Trogira i Knina.

Bilten sa rezultatima (pdf)