Održan „17.hrvatski festival sportske rekreacije žena“

U Karlovcu je u subotu, 4. studenog 2023. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik održan „17.hrvatski festival sportske rekreacije žena“ koji je organiziran u suradnji Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ i Karlovačkog saveza sportske rekreacije uz pokroviteljstvo Grada Karlovca i Karlovačke županije. Dobrodošlicu u ime grada Karlovca svim sudionicama poželio je između ostalih i gradonačelnik Damir Mandić.
Festival je okupio oko 300 sudionica, odnosno 30 ekipa iz 10 županija Republike Hrvatske koje su se natjecale u šest sportsko-rekreacijskih disciplina: viseća kuglana, pikado, vođenje nogometne lopte, slobodno bacanje košarkaške lopte u koš, bacanje koluta i gađanje rukometnom loptom u metu.
Najuspješnije ekipe u ukupnom poretku su:
1.mjesto Udruga žena Strahoninec
2.mjesto Zagrebački savez sportske rekreacije „sport za sve“
3.mjesto Udruga za sport i rekreaciju „Sport za sve“ Višnjica

Predstavnik Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ na ovogodišnjem Festivalu bio je gospodin Marijan Vugrinčić, član Upravnog odbora Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ koji je na ceremoniji otvaranja Festivala zahvalio domaćinu Karlovačkom savezu sportske rekreacije na gostoprimstvu i pozdravio sudionike, a na ceremoniji zatvaranja Festivala najuspješnijim sudionicima uručio je prigodne medalje i pehare.

REzultati na festivalu žena