ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA HRVATSKOG SAVEZA SPORTSKE REKREACIJE „Sport za sve“, Sisak 1.prosinca 2023.

U petak, 01.prosinca 2023.godine u sisačkom hotelu „Panonija“ s početkom u 11:00 sati održana je Izborna Skupština Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ za mandatno razdoblje 2023-2027.godine.

Od 48 članova Skupštine sjednici je bilo nazočno 45 članova, od toga 3 člana bez prava glasovanja. Slijedom navedenog sve odluke donesene su pravovaljano.

Za Predsjednicu tajnim glasovanjem izabrana je gospođa MARIJA BILMAN, a javnim glasovanjem za Potpredsjednika izabran je gospodin IVO ŠIMAC.

Članovi Upravnog odbora uz predsjednicu i potpredsjednika u mandatnom razdoblju 2023-2027.godine su: Katja Pijaca (Zadar), Gordana Veselić (Osijek), Marijan Vugrinčić (Čakovec), Aldo Krelja (Rovinj), Slavko Dedi (Koprivnica), Mladen Pokrajčić (Krk) i Nikola Sedlar (Varaždin).

Članovi Nadzornog odbora su: Anita Bešić, Diana Trčak Regović i Suzana Bižanović.

Po završetku sjednice Skupštine održana je 1.konstituirajuća sjednica članova Upravnog odbora gdje je za člana Skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora izabran gospodin Ivo Šimac, potpredsjednik HSSR „Sport za sve“.

Čestitamo predsjednici gospođi MARIJI BILMAN i potpredsjedniku gospodinu IVI ŠIMCU na izboru, a članovima Upravnog i Nadzornog odbora želimo aktivno i konstruktivno sudjelovanje u budućem radu.